Mad
16. september 2016

Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade

Brug de små lækkerbiskner som en hurtig dessert eller sød overraskelse på skov-turen. Få opskriften på marcipankugler med lakrids og hvid chokolade her
Af: Camilla Biesbjerg Markussen
marcipankugler

Foto: Betina Hastoft

Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade

Tid: 20 minutter. Antal: 12 stk. DET SKAL DU BRUGE 200 g lakridsmarcipan 150 g hvid chokolade TIP: Lakridsmarcipan kan købes i forskellige varianter, fx af mærket Odense eller fra Johan Bülow. Du kan også lave det selv ved at ælte marcipan godt sammen med lakridspulver, til det har den ønskede smag. Du kan også vælge at lave det selv - Få opskriften her DRYS 1 tsk. frysetørret blåbærstøv 1 tsk. lakridspulver PRØV OGSÅ: Nougatnødder med hindbærstøv

Opskrift - sådan laver du marcipankugler med lakrids og hvid chokolade her

1. Skær marcipanen i 12 lige store stykker, tril dem til kugler, og stil dem i køleskabet. Hak den hvide chokolade groft, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad. Overtræk marcipankuglerne med chokolade, og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden som de bliver færdige. 2. DRYS: Bland frysetørret blåbærstøv og lakridspulver godt sammen, og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl indtil servering.

Læs også