Marcipankugler med lakrids og hvid chokolade
Tid: 20 minutter. Antal: 12 stk.
DET SKAL DU BRUGE 200 g lakridsmarcipan 150 g hvid chokolade
TIP: Lakridsmarcipan kan købes i forskellige varianter, fx af mærket Odense eller fra Johan Bülow. Du kan også lave det selv ved at ælte marcipan godt sammen med lakridspulver, til det har den ønskede smag. Du kan også vælge at lave det selv -
Få opskriften her DRYS 1 tsk. frysetørret blåbærstøv 1 tsk. lakridspulver
PRØV OGSÅ: Nougatnødder med hindbærstøv
Opskrift - sådan laver du marcipankugler med lakrids og hvid chokolade her
1. Skær marcipanen i 12 lige store stykker, tril dem til kugler, og stil dem i køleskabet. Hak den hvide chokolade groft, og smelt den forsigtigt i en varmefast skål over vandbad. Overtræk marcipankuglerne med chokolade, og læg dem på en tallerken med bagepapir, efterhånden som de bliver færdige. 2. DRYS: Bland frysetørret blåbærstøv og lakridspulver godt sammen, og drys det over kuglerne, inden chokoladen størkner. Opbevar kuglerne på køl indtil servering.