Mandelkage med brombær til 6-8 personer
INGREDIENSER 3 æg 200 g sukker 200 g mandler 1 springform, ca. 25 cm i diameter CREME 1½ dl piskefløde 1 spsk. flormelis korn af 1 vaniljestang 1½ dl cremefraiche 38 %
TIL SERVERING 300 g friske brombær
Opskrift - sådan laver du mandelkage med brombær
1. Pisk æg og sukker sammen med en elpisker til en hvid og cremet masse. Blend mandlerne til mandelmel i en minihakker eller foodprocessor, og vend dem i æggemassen. Beklæd en springform med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen ved 175° i 30-40 minutter. Lad kagen afkøle, før du tager den ud af formen. 2. Creme: Pisk fløden til skum. Sigt flor-melis i, tilsæt vaniljekorn og cremefraiche, og vend forsigtigt cremen sammen med en ske. 3. Servering: Sæt kagen på et fad. Fordel cremen over kagen, og pynt med friske brombær.
PRØV OGSÅ: Brombærdrømme med abrikosskum