Mad

Madplan: Stegte ris med svampe

af Louisa Lorang 21. februar 2013
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er stegte ris med svampe. Få opskriften her

Fantastisk "restemad". Nemt, sundt og virkelig en favorit hjemme hos mig. Brug de svampe og det grønt, du har i køleskabet. Men altid soja, sukker og æg. Så kan det ikke gå helt galt.300 g portobellosvampelidt olie til stegning½ kinakål, fintsnittet3 fed hvidløg i tynde skiver3 æg3 dl kogte ris2 tsk. sukker½ dl soja1 dl peanuts1 håndfuld groftplukketkorianderTILBEHØR:soja eller sød chilisauceRens svampene med en børste eller svamp, og skær dem i skiver. Steg dem i olie på en varm pande, til de er gyldne og lækre. Tag dem af panden.Steg kål og hvidløg i 1-2 minutter i lidt ny olie på den varme pande. Tag dem af panden.Steg æggene som til røræg på den varme pande. Kom ris, svampe og kål ved, og varm det hele igennem. Smag til med sukker og soja.Servér straks de stegte ris med peanuts og koriander på toppen og med soja eller sød chilisauce til. Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER

Mandag

Tirsdag

Onsdag

Fredag