Mad

Madplan for hele ugen. Uge 51 - 2011

af Louisa Lorang 21. december 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på tom yam-suppe med rejer, kyllingebryst med stuvet grønkål og svinekoteletter med løg, æbler og rodfrugter

MANDAGTom yam-suppe med rejerFå opskriften her

TIRSDAGHot salat med laks og kokos-risFå opskriften her

ONSDAGStegte risFå opskriften her

TORSDAGKyllingebryst med stuvet grønkålFå opskriften her

FREDAGSvinekoteletter med løg, æble og rodfrugterFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 1 æble4-5 limefrugter1 citron1 chilipeber1 stilk citrongræs1 stykke ingefærgalangarod200 g østershatte2 hjertesalater1 bundt forårsløgtimian1 bundt koriander1 tomat1 avokado1 kinaradise6 gulerødder150 g persillerødder400 g grønkålkartofler300 g bagekartoflerKØL OG FRYS: limeblade200 g store rå rejer (fra bæredygtigt opdræt)2 kyllingebryster (gerne med skind)2 svinekoteletter KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG:300 g laks (uden skind og ben)KOLONIALVARER:1 lille dåse kokosmælk (165 ml)rød karrysød chilisaucepeanutsevt. syltede tyttebærTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolielidt olie til stegningsalt, pebersukkermuskatnød2 fed hvidløg3 løghonningfiskesaucesesamfrøsojamelgrove risevt. hønsebouillon2 ægsmørmælk