Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 8. november 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på hot kålsalat med kylling, fiskefrikadeller med rødbederåkost og chili con carne

 

MANDAGHot kålsalat med kylling

Få opskriften her

 

TIRSDAGSvinekotelet med sprød waldorf

Få opskriften her

 

ONSDAGFriske forårsruller

Få opskriften her

 

TORSDAGFiskefrikadeller med rødbederåkost

Få opskriften her

 

FREDAGChili con carne

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN 

FRUGT OG GRØNT:1 æble100 g stenfri grønne drueringefær1 rød chilipeber3-4 limefrugter1 citronmyntekorianderdild1 bundt forårsløg1 bundt radiser2 avokadoer4 portobellosvampe1 bundt bladselleri1 spidskål5 gulerødder3-4 persillerødder3 rødbeder (gerne røde og bolsjerødbeder)kartofler

KØL OG FRYS:cremefraichefløde2 kyllingebryster2 lækre svinekoteletter300 g oksekød i terninger

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG:200 g torskefisk (uden skind og ben)

  KOLONIALVARER:kapers75 g valnødderpeanutsfiskesaucechipotle-chili i adobe (eller god chilisauce)tabascorispapirtomatpuré25 g mørk chokolade (mindst 70 %)groft brød1 dåse hakkede tomater (400 g)pintobønnersorte bønner

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningæbleeddike3 løg1 rødløg2 fed hvidløgsalt, pebersukker2 laurbærbladespidskommensød chilisauceflydende honningdijonsennepevt. agavesirupsoja1 æg (str. S/M)