Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 16. august 2012
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på fishfingers med cocktailsauce, gulerodssuppe med kokosmælk og ingefær og t-bone-steak med broccili & blå ost

MANDAG Pasta med kylling og tomatsauceFå opskriften her

TIRSDAG Fishfingers med cocktailsauceFå opskriften her

ONSDAG Lynstegt svin med ingefær og peberfrugtFå opskriften her

TORSDAG Gulerodssuppe med kokosmælk og ingefærFå opskriften her

FREDAG T-bone-steak med broccoli & blå ostFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 3 citroner1 limefrugt1 bundt forårsløg1 rød chilipeberpeberrodingefærbasilikum2 røde peberfrugter1 grøn peberfrugtsalat1 bundt broccoli300 g gulerødder5 søde kartoflerkartoflerKØL OG FRYS: blåskimmelost2 kyllingebryster300 g svinekød i strimler2 T-bone-steaks KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG: 350 g sej (lys eller mørk)KOLONIALVARER: græskarkerner1 lille dåse kokosmælk (125 g)nudlerca. 350 g mosede tomater fra glasTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegningsalt, pebersukkersojaketchup (f.eks. Heinz)rasp (gerne pankorasp)mel150-200 g tørret pastagrøntsagsbouillon2 løg12 fed hvidløg1-2 æg