Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 5. juli 2010
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på oksespyd med perlerug og spidskål, æggekage med tomat og asparges og kylling med spicy agurkesalat

MANDAGOksespyd med perlerug og spidskålFå opskriften her

TIRSDAGKrebinetter med stuvede ærter og gulerødderFå opskriften her

ONSDAGRistet hornfisk med persille og hvidløgFå opskriften her

TORSDAGÆggekage med tomat og aspargesFå opskriften her

FREDAGKylling med spicy agurkesalatFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:1 limefrugt3 citroner2 grønne chilipebre1 knold ingefær1 lille bundt koriander2 bundter dild1 bundt bredbladet persille1 lille bundt grønne asparges1 spidskål1 bundt gulerødder½ kg ærter i bælg200 g blandet salat2 tomater1 agurk1½ kg nye kartofler KOLONIALVARER: perlerugrugbrødsaltede peanuts KØL OG FRYS: mælk1 lille kylling500 g hakket svinekød300 g oksekød i terningerKØB HOS FISKEHANDLEREN ONSDAG:400 g hornfisk i filet TJEK DESUDEN AT DU HAR:ekstrajomfruolivenoliestegeolieæbleeddikesalt, flagesalt, peberflydende honningsukkertørrede chiliflagermelrasprugmelfiskesauce3 fed hvidløg7 ægsmør