Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 31. januar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på pasta med lam og spinat, urtekrebinetter med persillefritter og kylling enchilladas de luxe

 

MANDAGPasta med lam og spinat

Få opskriften her

 

TIRSDAGHotte muslinger

Få opskriften her

 

ONSDAGLinsesuppe

Få opskriften her

 

TORSDAGUrtekrebinetter med persillefritter

Få opskriften her

 

FREDAGKylling enchilladas de luxe

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:4-5 lime1 citron1 knold ingefær1 rød chili1 bundt koriander1 lille bundt estragon250 g babyspinat1 rød peberfrugt1 grøn peberfrugt2 avokadoer2 tomater2 gulerødder½ kg persillerødder

KOLONIALVARER: rød karry1 lille dåse kokosmælk (2 dl)røde linsersorte olivennaangroft brød6 små tortillaer

KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG:1 kg blåmuslinger 

  KØL OG FRYS: 200 g cremefraiche100 g cheddarost250 g frisk pasta, f.eks. tagliolini2 kyllingebryster400 g hakket svinekød300 g lammekød, gerne af kølle

TJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenoliestegeoliesalt, peber, sukkerstødt koriandercayennepeberknust spidskommen6 fed hvidløg4 løg1 rødløgtomatpurégrøntsagsbouillon, gerne Herbamarehonningmelrasp, gerne pankodijonsenneptabascosmørparmesan1 æg