Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 28. februar 2011
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på risotto med svampe, laks i rød karry og rullesteg med rodfrugter

 

MANDAGKyllingebryst med syndige auberginer

Få opskriften her

 

TIRSDAGRisotto med svampe

Få opskriften her

 

ONSDAGLynstegt oksekød med bok choi

Få opskriften her

 

TORSDAGLaks i rød karry

Få opskriften her

 

FREDAGRullesteg med rodfrugter

Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:1 citron3 limefrugter1 rød chilipeber3-4 bok choi-kål1 rød peberfrugt100 g sukkerærter1 lille bundt koriandertimian100 g blandet salat100 g rucola400 g svampe, f.eks. champignoner og østershatte1 aubergine3-4 gulerødder3-4 persillerødder600 g kartofler

KOLONIALVARER: 1 dåse hakkede tomater, 400 g1 dåse kokosmælk, 400 ml100 g tørrede abrikosergroft brød 

  KØL OG FRYS: 1 bøffelmozzarella, 125 gparmesanevt. hønsefond2 kyllingebryster, gerne med skind og vingeben200-300 g oksekød, gerne filet eller mørbrad1 svineslag, ca. 1 kg

KØB HOS FISKEHANDLEREN TORSDAG:300 g laks i filet, uden skind og ben

TJEK DESUDEN AT DU HAR: stegeoliesalt, peber, sukkerlaurbærblade4 løg6 fed hvidløghvidvinøsterssaucefiskesaucesesamfrørød karryrisottorisris, gerne fuldkornsrissmørkødsnor