Mad

Madplan for hele ugen

Denne uges madplan byder bl.a. på and med grønne bønner og peanutsauce, mørbradbøffer med syltede løg & salviesmør og pasta med svin, pancetta & salvie





MANDAG
Rørt makrel med salat af rosenkål og radiser

Få opskriften her


TIRSDAG
And og grønne bønner i peanutsauce

Få opskriften her


ONSDAG
Auberginebøf asian style

Få opskriften her


TORSDAG
Mørbradbøffer med syltede løg og salviesmør

Få opskriften her


FREDAG
Pasta med svin, pancetta og salvie

Få opskriften her



INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:
1 æble
2-3 økocitroner
3 limefrugter
koriander
1 bundt purløg
salvie
1 bundt radiser
salat
200 g grønne bønner
1 aubergine
200 g rosenkål
400 g skalotteløg (gerne banan-)
kartofler

KØL OG FRYS:
græsk yoghurt 10 %
4 æg
smør
parmesan
250 g frisk pasta (gerne fuldkorns-)
1 røget makrel
1 stort andebryst
100 g pancetta eller bacon
1 svinemørbrad (ca. 500-600 g)
KOLONIALVARER:
peanuts
pankorasp (eller grov rasp)
gari (sushi-ingefær)
fiskesauce
rød karrypasta
grov peanutbutter
1 dåse kokosmælk (400 ml)
semidried tomater
rugbrød

TJEK DESUDEN AT DU HAR:
olivenolie
olie til stegning
hvidvinseddike
balsamicoeddike
salt, flagesalt, peber
karry
gurkemeje
sukker
flydende honning
2 rødløg
1 løg
3 fed hvidløg
hvedemel
ris (gerne fuldkorns-)
evt. grøntsagsbouillon