Mad

Madplan for hele ugen

af Louisa Lorang 26. marts 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på svinespyd med salat asian style, suppe med fennikel og kylling og varm oksekødssalat med kejserhatte

Mandag: Svinespyd med salat asian style - Få opskriften her

Tirsdag: Salat med stenbiderrogn, æg og kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Suppe med fennikel og kylling - Få opskriften her

Torsdag: Portobello-burger med hotte peberfrugter - Få opskriften her

Fredag: Varm oksekødssalat med kejserhatte - Få opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT:2 limefrugter4 økocitroner1 grøn chilipeber1 rød chilipeber200 g cherrytomater1 hovedsalat3 hjertesalater1 agurk1 bundt mynte1 bundt bredbladet persilledild1 fennikel2 røde peberfrugter200 g kejserhatte4 store portobellosvampe200 g bananskalotteløg (evt. alm. skalotteløg)300 g kartofler

KOLONIALVARER:peanutsrød karryfiskesaucegroft brød

KØL OG FRYS:1 mozzarella (125 g)2 kyllingebryster400 g hakket svinekød300-400 g hakket oksekød 8-10 %2 gode bøffer

KØB HOS FISKEHANDLEREN TIRSDAG:150 g renset stenbiderrogn

TJEK DESUDEN AT DU HAR:olivenolieolie til stegningæbleeddikesalt, peber, sukker1 rødløg1 løg4 fed hvidløgevt. ketchupflydende honningraspris/nudlergrøntsagsbouillon3 ægspyd