Mad

Madplan for hele ugen. Uge 11 - 2012

af Louisa Lorang 14. marts 2013
Foto: Anders Schønnemann
Denne uges madplan byder bl.a. på jambalaya med rejer & chorizo, hotte svinekoteletter med søde kartofler og rodfrugt-blinis med stenbiderrogn og citronsyltet agurk

MANDAG Salat med kylling og baconFå opskriften her

TIRSDAG Jambalaya med rejer og chorizoFå opskriften her

ONSDAG Squash-lasagneFå opskriften her

TORSDAG Hotte svinekoteletter med søde kartoflerFå opskriften her

FREDAG Rodfrugt-blinis med stenbiderrogn ogcitronsyltet agurkFå opskriften her

INDKØBSLISTE TIL HELE UGEN

FRUGT OG GRØNT: 2-3 citroner2 limefrugter1 avokado1 bundt radiserkorianderforårsløgdild3 hjertesalater100 g blandet salat100 g rucola2 agurker1 grøn peberfrugt1 bundt bladselleri1 squash2 gulerødder1 lille knoldselleri500 g søde kartofler2 bagekartoflerKOLONIALVARER: risperlebygtomatpuré2 dåser hakkede tomater a 400 ggrøntsags/hønsebouillon KØL OG FRYS:cremefraiche2 friske mozzarellaer a 125 g100 g feta200 g grønlandske rejer2 kyllingebryster200 g stærke, bløde chorizopølser (atado)2 svinekoteletter300 g hakket oksekødKØB HOS FISKEHANDLEREN FREDAG:100-150 g renset stenbiderrognTJEK DESUDEN AT DU HAR: olivenolieolie til stegninggod eddikesalt, peber, sukker5 fed hvidløg2 løg1 rødløgflydende honningtørret oreganohvidløgspulvercayennepeberknust spidskommen