Letcremet pasta med kylling, bacon, squash og spinat
foto: Pantherstock
4 personer
Det skal du bruge:
400 g pasta
500 g kyllinginderfilet
1-2 squash
100 g baby spinat
125 g bacon i tern/strimler
Salt, peber
2 citrontimiankviste
½ bouillonterning
3 dl vand
1 dl madlavningsfløde
Tilberedningstid ca. 25 min.
Sådan skal du gøre:
1. Kog pastaen al dente i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
2. Skær kyllingefileterne i tern på ca. 3 cm.
3. Halver squashen på langs og skær den i tynde skrå skiver. Skyl spinaten grundigt.
4. Brun bacon og kylling et par minutter på en dyb pande, krydr med salt og peber og læg det til side.
5. Steg squash og citrontimianblade 1-2 minutter ved middel varme. Tilsæt kylling, bacon, vand, bouillon og fløde og bring det hele i kog. Lad det koge 2-3 min., bland med pasta samt spinat og smag til med salt og peber.
6. Server straks.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 3490 KJ (834Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 803 192 23
Kulhydrat 1571 375 45
Fedt 1116 267 32
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.