Mad
20. februar 2014

Kylling med cashewnødder og basmatiris

4 personer Det skal du bruge: 400 g brune basmati ris1 spsk sesamolie500 g kyllingebrystfilet1 spsk rød karrypasta1 dåse kokosmælk light1 rød
Af: Retnemt.dk (opskrift og foto), redigeret af redaktionen
https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/mad/2014/november/kyllingmedcashew612.jpg

4 personer


Det skal du bruge:

400 g brune basmati ris
1 spsk sesamolie
500 g kyllingebrystfilet
1 spsk rød karrypasta
1 dåse kokosmælk light
1 rød peberfrugt
200 g ananas i tern
75 g cashewnødder
2 spsk sesamfrø
Frisk koriander til pynt

Sådan gør du:

Tilberedningstid ca. 30 min.

1. Kog risene under låg i 7 dl vand tilsat 1 tsk salt i 18 min. Lad dem derpå trække indtil servering.

2. Skær imens kyllingebrystfileterne i strimler. Varm sesamolien op i en wok eller en dyb pande og steg kyllingebrystfileterne til de er let gyldne. Kom karrypasta og kokosmælk ved. Reducér evt. mængden af karrypasta da den er meget stærk.

3. Skær peberfrugten i stimler og skyl og hak koriander.

4. Rist sesamfrø og cashewnødder på en tør pande til de har taget let farve.

5. Kom peberfrugt og ananasstykker i wokken og varm kort igennem. Server med cashewnødder, koriander, sesamfrø og basmatiris.

Næringsindhold pr. person:
Energi: 3378 KJ (807Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 676 162 20
Kulhydrat 1485 355 44
Fedt 1217 291 36

Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.

Læs også