Annonce
Mad
25. maj 2015

Kylling i kokossuppe med ris og pak choy

Madplan for uge 21: Ugens tirsdagsopskrift er kylling i kokossuppe med ris og pak choy. FĂ„ opskriften her
Af: Marie Melchior
Kylling i kokossuppe

Foto: Line Falck

Kylling i kokossuppe med ris og pak choy til 4 personer

Pak choy, bok-choi eller pak choi? Det kan staves pÄ mange mÄder, men uanset stavemÄden er der tale om en delikat asiatisk kÄltype.

Tid: 40 minutter.

DET SKAL DU BRUGE

1 skalottelĂžg

1 fed hvidlĂžg

5 cm frisk ingefĂŠr

1 frisk rĂžd chili

250 g champignoner

1 spsk. olie til stegning

6 dl misobouillon (eller hĂžnsebouillon)

400 g kyllingebrystfilet

1 dÄse kokosmÊlk, 400 ml

STEGT PAK CHOY

3 pak choy

1 bundt forÄrslÞg

2 spsk. sesamfrĂž

olie til stegning

TILBEHØR

4 dl ris

Opskrift - sÄdan laver du kylling i kokossuppe med ris og pak choy

1. Pil og hak lĂžg og hvidlĂžg fint. Skyl ingefĂŠr og chili, og hak begge dele fint. Rens champignonerne, og skĂŠr dem i kvarter. Steg lĂžg, hvidlĂžg, ingefĂŠr og chili i olie i en gryde i 3 minutter. TilsĂŠt champignoner, og steg ved hĂžj varme, til svampene falder sammen. TilsĂŠt bouillon, og bring gryden i kog. Skru ned, og lad suppen koge svagt. SkĂŠr kyllingfilet i mindre stykker, og lad dem koge med i suppen i ca. 10 minutter. TilsĂŠt kokosmĂŠlk, og kog ved svag varme i yderligere 10 minutter.

2. TilbehÞr: Kog risene efter anvisningen pÄ pakken.

3. Stegt pak choy: Skyl pak choy, og skÊr dem i kvarter. Rens forÄrslÞg, og skÊr dem i mindre stykker. Steg pak choy, forÄrslÞg og sesamfrÞ i olie pÄ en pande ved hÞj varme i 5 minutter, til pak choy falder sammen. Servér suppen med kogte ris og stegt pak choy til.

TIP:

Hvis du ikke kan fÄ fat pÄ pak choy, kan du erstatte det med spidskÄl

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Onsdag: Skinkeschnitzler med gratinerede portobellosvampe - fÄ opskriften her

https://imgix.femina.dk/madplan_artikel_banner_620x150_0.jpg
Annonce

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.