
Krydderolie med timian og chili

Foto: Anders Schønnemann
Husk at skolde og tørre timianen, så der ikke kommer jordbakterier med ned i olien.
2 flotte kviste timian, f.eks. "Kompakt-timian"
ca. ½ l god olivenolie
4-5 små tørrede chilier
6-8 hele allehånde
evt. lidt hele sorte eller hvide peberkorn
Dyp de friske timianstilke i kogende vand, og dup dem helt tørre i et rent viskestykke. Put dem ned i en ren flaske (brug en skoldet pincet) sammen med de tørrede krydderier. Hæld olie over, så det hele er dækket, og sæt prop på. Lad olien stå i 1-2 uger. Si krydderierne fra, hvis du ikke vil have olien for stærk, eller lad dem blive i. Lad ikke flasken stå i direkte sollys.
Kartoffelpandekager med røget laks




hverdag og fest Dejlige desserter og
skønne kager Madplan til hele
ugen Køb dit køkkenudstyri feminashoppen.dk (link fjernet)