
Mad
Koteletter og salat med pære og blå ost
8. august 2011af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens tirsdagsopskrift er koteletter og salat med pære og blå ost. Få opskriften her
2 svinekoteletter,
gerne med ben
lidt olie til stegning
salt og peber
ENDVIDERE:
1 spsk. flydende honning
1 tsk. dijonsennep
3 spsk. æbleeddike
4 spsk. olivenolie
100 g blandet salat
1 radicchiosalat i strimler
2 pærer i skiver
salt og peber
100 g blå ost,
gerne Blå Kornblomst
TILBEHØR:
400 g kogte kartofler
Pensl koteletterne med lidt olie, og gril dem på en varm grill eller grillpande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr dem med salt og peber.
Rør imens honning, sennep, eddike og olivenolie sammen. Vend salaterne og pærerne med dressingen, og krydr med salt og peber. Anret salaten toppet med stykker af blå ost.
Servér koteletter med salat og kartofler.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER

null

null

null
