Mad

Koteletter og aubergine i fad

af Louisa Lorang 8. marts 2012
Foto: Anders Schønnemann
Ugens torsdagsopskrift er koteletter og aubergine i fad. Få opskriften her

Jeg kan godt lide Urtekrams mosede tomater - men vælg din favorit selv, eller brug hakkede tomater fra dåse.2 fed hvidløg, hakkede1 løg, hakketolivenolieca. 700 g mosede tomatersaltpeber1 nip sukker1 aubergine i 1 cm tykke skiverolivenoliesalt2 nakkekoteletterlidt olie til stegningsalt1 håndfuld basilikumTILBEHØR:kogte fuldkornsrisSautér hvidløg og løg i olivenolie i en varm gryde. Kom de mosede tomater på, og lad det hele simre i 3-4 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og basilikum, og lad saucen boble i yderligere et par minutter.Rist imens auberginen i olie på en varm pande. Krydr med salt.Brun koteletterne, og krydr med salt.Kom aubergine og koteletter i et fad, og top med tomatsauce. Bag koteletterne ved 200 grader i ca. 20 minutter. Servér straks drysset med lidt basilikum og med ris til.Opskriften er til 2 personerFå indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER