Koteletter og aubergine i fad
Foto: Anders Schønnemann
Jeg kan godt lide Urtekrams mosede tomater - men vælg din favorit selv, eller brug hakkede tomater fra dåse.
2 fed hvidløg, hakkede
1 løg, hakket
olivenolie
ca. 700 g mosede tomater
salt
peber
1 nip sukker
1 aubergine i 1 cm tykke skiver
olivenolie
salt
2 nakkekoteletter
lidt olie til stegning
salt
1 håndfuld basilikum
TILBEHØR:
kogte fuldkornsris
Sautér hvidløg og løg i olivenolie i en varm gryde. Kom de mosede tomater på, og lad det hele simre i 3-4 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og basilikum, og lad saucen boble i yderligere et par minutter.
Rist imens auberginen i olie på en varm pande. Krydr med salt.
Brun koteletterne, og krydr med salt.
Kom aubergine og koteletter i et fad, og top med tomatsauce. Bag koteletterne ved 200 grader i ca. 20 minutter. Servér straks drysset med lidt basilikum og med ris til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER