![https://imgix.femina.dk/media/d42c9d28eb764c3ba84022e9f78a434c.jpg](https://imgix.femina.dk/media/d42c9d28eb764c3ba84022e9f78a434c.jpg?auto=format,compress&fit=min&fp-x=0.5&fp-y=0.5&ar=414:548)
Koteletter og aubergine i fad
8. marts 2012Jeg kan godt lide Urtekrams mosede tomater - men vælg din favorit selv, eller brug hakkede tomater fra dåse.
2 fed hvidløg, hakkede
1 løg, hakket
olivenolie
ca. 700 g mosede tomater
salt
peber
1 nip sukker
1 aubergine i 1 cm tykke skiver
olivenolie
salt
2 nakkekoteletter
lidt olie til stegning
salt
1 håndfuld basilikum
TILBEHØR:
kogte fuldkornsris
Sautér hvidløg og løg i olivenolie i en varm gryde. Kom de mosede tomater på, og lad det hele simre i 3-4 minutter. Smag til med salt, peber, sukker og basilikum, og lad saucen boble i yderligere et par minutter.
Rist imens auberginen i olie på en varm pande. Krydr med salt.
Brun koteletterne, og krydr med salt.
Kom aubergine og koteletter i et fad, og top med tomatsauce. Bag koteletterne ved 200 grader i ca. 20 minutter. Servér straks drysset med lidt basilikum og med ris til.
Opskriften er til 2 personer
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/13c91553f0a94bec9d155848ae4cb18f.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/13c91553f0a94bec9d155848ae4cb18f.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/9749b167eab34f5da63ffc4f9f4b9a16.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/9749b167eab34f5da63ffc4f9f4b9a16.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/f54769cab6804879b51a7f77fc6548f4.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/f54769cab6804879b51a7f77fc6548f4.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)
![https://imgix.femina.dk/legacy/media/89b449f61c654b64962d32d01b9cf8de.jpg](https://imgix.femina.dk/legacy/media/89b449f61c654b64962d32d01b9cf8de.jpg?auto=format,compress&fit=min&crop=faces,entropy&ar=4:3)