Kokosbomber (ca. 24 stk.)
DET SKAL DU BRUGE TIL KOKOSBOMBER 200 g kokosmel 200 g kondenseret mælk 50 g flormelis 2 tsk. vaniljesukker 350 g mørk chokolade
Opskrift - sådan laver du kokosbomber
1. Bland kokosmel med kondenseret mælk, og rør flormelis i, til konsistensen er god og let fast. Form ca. 24 små barer, og sæt dem på madpapir i køleskabet natten over. Jeg sætter dem i en bøtte i ét lag – eller du kan lægge et viskestykke over dem. 2. Hak chokoladen, og smelt den over vandbad. Husk, at skålen ikke skal røre vandet (se tip). 3. Tag chokoladen af varmen, og overtræk de helt kolde kokosbarer. 4. Lad chokoladen sætte sig inden servering TIP: Jeg orker sjældent at temperere chokolade.Lykkeligt har jeg fundet ud af, at Valrhona har en overtrækschokolade, som bare kan smeltes forsigtigt over vandbad og derefter er klar til brug – og samtidig smager rigtig godt! LOVE IT. Kig efter Caraque fra Valrhona.
PRØV OGSÅ: Peanutbutter-barer