Julesalat med varmrøget laks og urteflødeost - lækkert bud på årets julemad!
Julesalat til julefrokosten
Tid: 30 min.
Det skal du bruge til julesalat med varmrøget laks og urteflødeost
200 g flødeost
1 bdt dild, finthakket
2 forårsløg, finthakkede
2 tsk revet, ubehandlet citronskal
4 stykker julesalat
2-300 g varmrøget laks
1 bdt dild, klippet i små stykker
Prøv også: Vaniljebagte rodfrugter som tilbehør til din julemad
Sådan laver du julesalat med varmrøget laks og urteflødeost
Rør flødeosten med dild, forårsløg og citronskal. Smag til med peber og sæt den på køl (kan laves 2 dage i forvejen).
Del julesalaterne i blade, skyl og tør dem og kom 1 tsk af osteblandingen på hver. Top med et lille stykke laks og en dildkvist. Anret de fyldte blade på et fad, dæk dem til og stil dem i køleskabet indtil serveringen (kan laves 6 timer i forvejen).
Udover julesalat, så prøv også: Moderne tilbehør til din julemad - julechutney
Se også andre lækre juleopskrifter i her i vores galleri