Julemazarin med appelsin og nougat til 8 personer
INGREDIENSER 200 g marcipan 200 g sukker 200 g blĂždt smĂžr 4 ĂŠg 120 g hvedemel skal af 1 usprĂžjtet appelsin œ tsk. kanel 100 g nougat 1 springform, 23 cm i diameter PYNT: 25 g hvid chokolade
Opskrift - sÄdan laver du julemazarin med appelsin og nougat
TÊnd ovnen pÄ 180° varmluft. Riv marcipanen groft, og pisk marcipan og sukker sammen. TilsÊt smÞrret, og pisk videre, til massen er jÊvn. Pisk Êggene i, 1 ad gangen. Vend mel, fintrevet appelsinskal og kanel i dejen. SkÊr nougat i smÄ tern, og vend dem i dejen til sidst. BeklÊd formen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter, til den er lige akkurat gennembagt. AfkÞl kagen i formen. Pynt med hÞvlet hvid chokolade fÞr servering.
PRĂV OGSĂ
: Julekage med karamel, vanilje og kanel Er du vild med Êbleskiver? SÄ prÞv denne opskrift pÄ Êbleskiver med rigtige Êbler (link fjernet)