Mad
11. november 2014

Julemazarin med appelsin og nougat

Mums for en skĂžn mazarinkage. Kanel, appelsin og nougat giver kagen en lĂŠkker smag af jul
Af: Anne au chocolat
https://imgix.femina.dk/media/article/1445-julemazarin.png

Foto: Columbus Leth

Julemazarin med appelsin og nougat til 8 personer

INGREDIENSER 200 g marcipan 200 g sukker 200 g blĂždt smĂžr 4 ĂŠg 120 g hvedemel skal af 1 usprĂžjtet appelsin œ tsk. kanel 100 g nougat 1 springform, 23 cm i diameter PYNT: 25 g hvid chokolade

Opskrift - sÄdan laver du julemazarin med appelsin og nougat

TĂŠnd ovnen pĂ„ 180° varmluft. Riv marcipanen groft, og pisk marcipan og sukker sammen. TilsĂŠt smĂžrret, og pisk videre, til massen er jĂŠvn. Pisk ĂŠggene i, 1 ad gangen. Vend mel, fintrevet appelsinskal og kanel i dejen. SkĂŠr nougat i smĂ„ tern, og vend dem i dejen til sidst. BeklĂŠd formen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter, til den er lige akkurat gennembagt. AfkĂžl kagen i formen. Pynt med hĂžvlet hvid chokolade fĂžr servering. PRØV OGSÅ: Julekage med karamel, vanilje og kanel Er du vild med ĂŠbleskiver? SĂ„ prĂžv denne opskrift pĂ„ ĂŠbleskiver med rigtige ĂŠbler (link fjernet)

LĂŠs mere om:

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrÊnset adgang til alt indhold.