Julemazarin med appelsin og nougat til 8 personer
INGREDIENSER 200 g marcipan 200 g sukker 200 g blødt smør 4 æg 120 g hvedemel skal af 1 usprøjtet appelsin ½ tsk. kanel 100 g nougat 1 springform, 23 cm i diameter PYNT: 25 g hvid chokolade
Opskrift - sådan laver du julemazarin med appelsin og nougat
Tænd ovnen på 180° varmluft. Riv marcipanen groft, og pisk marcipan og sukker sammen. Tilsæt smørret, og pisk videre, til massen er jævn. Pisk æggene i, 1 ad gangen. Vend mel, fintrevet appelsinskal og kanel i dejen. Skær nougat i små tern, og vend dem i dejen til sidst. Beklæd formen med bagepapir, og fordel dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 40 minutter, til den er lige akkurat gennembagt. Afkøl kagen i formen. Pynt med høvlet hvid chokolade før servering.
PRØV OGSÅ: Julekage med karamel, vanilje og kanel Er du vild med æbleskiver? Så prøv denne opskrift på æbleskiver med rigtige æbler