Jordskokkesuppe med ristede butterbeans 
 Tid: 30 minutter. Ovntid: 20 minutter Antal personer: 4   DET SKAL DU BRUGE 1 kg jordskokker 2 store løg  3 fed hvidløg  1 spsk. olivenolie  salt og friskkværnet peber 1 dåse butterbeans 1 l grøntsags- eller hønsebouillon 1 dl piskefløde saft af 1 citron    SPRØDE BUTTERBEANS 1 dåse butterbeans 1 spsk. olivenolie salt  
  TIL SERVERING ½ bundt persille 1 dl cremefraiche  4 skiver rugbrød   PRØV OGSÅ: 
Jordskokkesuppe med ristede østershatte og purløg   Opskrift - sådan laver du jordskokkesuppe med ristede butterbeans 
   1. Tænd ovnen på 175°. Skræl jordskokkerne, og skær dem i skiver. Pil løg, og skær dem i både. Pil hvidløgsfed. Fordel det hele på en bageplade beklædt med bagepapir, og vend det med olie. Drys med salt og peber, og bag det i ovnen i 20 minutter, indtil jordskokskiverne er møre og løgene let gyldne.   2. SPRØDE BUTTERBEANS: Skyl bønnerne fra dåse, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem i olie, drys med salt, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er sprøde.   3. Blend bagte jordskokker og løg sammen med afdryppede, skyllede butterbeans, kogende bouillon, fløde og citronsaft i en foodprocessor eller blender, indtil suppen får en cremet konsistens. Smag til, drys med persille, og servér straks med sprøde bønner, grofthakket persille, cremefraiche og ristet rugbrød. Hvis suppen bliver kold, kan den hurtigt varmes op i en gryde.    
Få indkøbslisten til hele ugen her
  
 UGENS ANDRE OPSKRIFTER
 Tirsdag: Spaghetti med kødsauce og ekstra grønt – Få opskriften her (link fjernet)
 Onsdag: Tun-frikadeller med rodfrugtfritter og chilimayo – Få opskriften her
 Torsdag: Enchiladas med kødsauce og butternutsquash – Få opskriften her (link fjernet)
 Fredag: Bygotto med butternut og rosmarin – Få opskriften her (link fjernet)