Mad
10. september 2015

Jordskokkesuppe med chorizo og purløg

Giv dig i kast med den populære suppe-klassiker
Af: Camilla Zarah Lawes
https://imgix.femina.dk/media/article/jordskokkesuppe.jpg

Foto: Martin Tanggaard

TID: 45 MIN.

Opskriften er til 4 PERS.

Skræl jordskokkerne og skær dem i skiver.

Sauter løg, jordskokker og timian i olie, til løgene er klare, og uden at det har taget farve.

Hæld bouillon på og kog til jordskokkerne er helt møre – det tager ca. 20 min.

Hæld fløden i retten, og lad den koge op.

Blend det hele, hæld tilbage i gryden, smag til med salt og peber, og juster evt. konsistensen med lidt vand.

Varm lidt olie op i en pande og steg forsigtigt chorizopølserne på alle sider, tag af varmen og skær i rustikke skiver.

Anret den varme suppe i skåle med chorizo og et drys purløg.

Læs også

Bliv medlem af femina+

Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.