Invitér gæster på en skøn forårsfrokost
Mad

Invitér gæster på en skøn forårsfrokost

3. maj 2012
af Susanne Palmqvist
Foto: Anders Schønnemann
Dejlige fridage og frokoster hører sammen om foråret. Invitér venner og familie på en lille let og utraditionel frokost sat sammen af 3 små retter, som også hver for sig kan bruges som en appetizer eller lille forret


I kan starte med en mild og cremet suppe med sprød skinke på toppen og fortsætte med nyristet rugbrød med laksetatar og sprøde skiver flutes med kyllingeleverpostej. Portionerne er lavet, så 6 personer kan få en lille frokost, som kan afsluttes med lidt god ost. Skal I bare ha' en lille "hapser" til at starte på eller til at glas vin, er der nok til 8 personer.

https://imgix.femina.dk/legacy/media/1c7068358fd1497bb447016423582140.jpg

Blid suppe med kål og brøndkarse

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/9d82c6b7314a4bf392d7ac3c9bd7fe19.jpg

Laksetatar med karse

Få opskriften her

https://imgix.femina.dk/legacy/media/561709689f0a40aaaf95f2b206f313e7.jpg

Crostine med kyllingelever og pære

Få opskriften her

Læs også