Mad
25. marts 2013Ida Davidsen: Karrysildesalat
Opskrift: En god dansk frokost byder ofte på et par gode håndmadder - gør lidt ekstra ud af det, og server også Ida Davidsens lækre karrysildesalat
Af: af Ida Davidsen
foto: Bjørn Jakobsen
Karrysildesalat
Ingredienser
Rugbrød
Smør
Kryddersildefileter + lidt lage
Sprængt kalve eller oksetunge
Hårdkogte æg
Karry
Ymer/græsk yogurt el. lign.
Agurk
Vagtelæg
LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød
Fremgangsmåde
Skær sildefileten fint, evt. i julienne, og rør med fintsnittet kalvetunge, hakkede æg, karry, mælkeprodukt og lidt sildelage.
Anret sildesalaten på smurt rugbrød og pynt med masser af frisk agurk, revet i fine strimler, pocherede vagtelæg og et godt drys karry.
LÆS MERE: Skal sildemadden være helt klassisk, giver SØNDAG dig her den bedste opskrift på Karrysild