
Ida Davidsen: Karrysildesalat

foto: Bjørn Jakobsen
Karrysildesalat
Ingredienser
Rugbrød
Smør
Kryddersildefileter + lidt lage
Sprængt kalve eller oksetunge
Hårdkogte æg
Karry
Ymer/græsk yogurt el. lign.
Agurk
Vagtelæg
LÆS MERE: Et stykke med Dirch? Få 21 fantastiske Ida Davidsen opskrifter på hendes klassiske smørrebrød
Fremgangsmåde
Skær sildefileten fint, evt. i julienne, og rør med fintsnittet kalvetunge, hakkede æg, karry, mælkeprodukt og lidt sildelage.
Anret sildesalaten på smurt rugbrød og pynt med masser af frisk agurk, revet i fine strimler, pocherede vagtelæg og et godt drys karry.
LÆS MERE: Skal sildemadden være helt klassisk, giver SØNDAG dig her den bedste opskrift på Karrysild
Læs mere om: