Mad
22. april 2016

Hvide kys med chokoladestykker

Marengs skal i hÞjere grad tÞrres end bages. NÄr du giver dem 10 minutters varme fÞrst, bliver de sprÞde udenpÄ. Den efterfÞlgende tÞrretid sÞrger for, at de fine kys bliver seje i midten.
Af: Louise Dandanell Ørsted, Mai Knauer og Camilla Lawes
marengs

Foto: Stine Heilmann og Columbus Leth

Hvide kys med chokoladestykker ca. 30 stk.

Tid: 10 minutter. Bagetid: 10 minutter. Hviletid i ovn: 4 timer eller natten over DET SKAL DU BRUGE TIL HVIDE KYS MED CHOKOLADESTYKKER 3 ĂŠggehvider 150 g sukker 50 g god mĂžrk chokolade, ca. 70 % kakaoindhold PRØV OGSÅ: Rabarberkage med lĂ„g af marengs

Opskrift - sÄdan laver du hvide kys med chokoladestykker

TÊnd ovnen pÄ 150°. Pisk Êggehvider og sukker helt stift med en elpisker. Hak chokoladen groft, og vend den i marengsmassen. Fordel massen med en spiseske i fine toppe pÄ en bageplade beklÊdt med bagepapir. Bag marengsene i ovnen i 10 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stÄ og tÞrre i ovnen ved eftervarmen i mindst 4 timer eller natten over.

LĂŠs mere om:

LÊs ogsÄ

Bliv medlem af femina+

Du skal vÊre medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver dig ubegrÊnset adgang til alt indhold.