Marengs skal i hÞjere grad tÞrres end bages. NÄr du giver dem 10 minutters varme fÞrst, bliver de sprÞde udenpÄ. Den efterfÞlgende tÞrretid sÞrger for, at de fine kys bliver seje i midten.
Af: Louise Dandanell Ărsted, Mai Knauer og Camilla Lawes
Foto: Stine Heilmann og Columbus Leth
Hvide kys med chokoladestykker ca. 30 stk.
Tid: 10 minutter. Bagetid: 10 minutter. Hviletid i ovn: 4 timer eller natten over DET SKAL DU BRUGE TIL HVIDE KYS MED CHOKOLADESTYKKER 3 ĂŠggehvider 150 g sukker 50 g god mĂžrk chokolade, ca. 70 % kakaoindhold PRĂV OGSĂ : Rabarberkage med lĂ„g af marengs
Opskrift - sÄdan laver du hvide kys med chokoladestykker
TÊnd ovnen pÄ 150°. Pisk Êggehvider og sukker helt stift med en elpisker. Hak chokoladen groft, og vend den i marengsmassen. Fordel massen med en spiseske i fine toppe pÄ en bageplade beklÊdt med bagepapir. Bag marengsene i ovnen i 10 minutter. Sluk ovnen, og lad kagerne stÄ og tÞrre i ovnen ved eftervarmen i mindst 4 timer eller natten over.