madplan
Hovedretter

Ugens madplan: Kalveschnitzel, kyllingelår og flanksteak

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have paneret kalveschnitzel med spaghetti og fennikelsalat, marinerede kyllingelår med kartofler og råkostsalat og flanksteak med jordskokpuré og bønnesalat. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Paneret kalveschnitzel med spaghetti og fennikelsalat - Få opskriften her

Tirsdag: Marinerede kyllingelår med kartofler og råkostsalat - Få opskriften her

Onsdag: Stegt makrel med blomkål og bulgur - Få opskriften her

Torsdag: Frittata med chorizo og kartofler med spinatsalat - Få opskriften her

Fredag: Flanksteak med jordskokpuré og bønnesalat - Få opskriften her

 

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK
4 kalveschnitzler
8 kyllingeunderlår
2 friske, hele makreller (rensede)
150 g tørret chorizopølse
1 flanksteak (ca. 600 g)
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
2 rødløg
1 løg
1 fennikel
1 squash
3 citroner, mindst 2 usprøjtede 
3 fed hvidløg
200 g bolsjebeder
200 g glaskål
2 bundter bredbladet persille 
2 bundter purløg 
1 lille bundt basilikum
1 lille bundt timian
1 blomkål
1 bundt koriander
100 g frisk babyspinat 
100 g daddeltomater
½ kg jordskokker
1 kg små kartofler
6 kartofler
400 g grønne bønner
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
10 æg
100 g rasp
400 g fuldkornsspaghetti
4 spsk. sorte oliven
1 spsk. fennikelfrø
4 spsk. græskarkerner
2 spsk. sesamfrø
2 dl græsk yoghurt
3 spsk. tahin (sesampasta)
4 dl grov bulgur
100 g revet manchego-ost
1 dl mælk
½ l olivenolie
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
3 spsk. smør 
1 spsk. dijonsennep
1 tsk. honning
2 spsk. balsamicoeddike