Hovedretter

Ugens madplan: Kalv, lam, kylling og fisk

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have marineret marineret kalvecuvette med couscoussalat, lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler og skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos. Få alle opskrifterne her

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem

Mandag: Marineret kalvecuvette med couscoussalat - Få opskriften her

Tirsdag: Lammekofta med myntesalat og halve bagte kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Skindstegt sandart med spidskål og urtekartoffelmos - Få opskriften her

Torsdag: Hakkebøf med grove fritter, chilimayonnaise og grøn salat - Få opskriften her

Fredag: Kyllingekødboller med pasta og tomatsauce - Få opskriften her

INDKØBSLISTE

KØD OG FISK
500 g hakket kyllingekød
1 kalvecuvette (ca. 900 g)
500 g hakket oksekød
500 g hakket lammekød
600 g sandartfilet med skind
 
FRUGT OG GRØNTSAGER
1 løg
1 rødløg
1 helt hvidløg 
1 bundt forårsløg 
8 bagekartofler 
500 g nye kartofler
500 g tomater
650 g cocktailtomater 
1 agurk
1 radicchio
1 spidskål
1 hovedsalat
1 stykke frisk ingefær 
1 usprøjtet citron
3 appelsiner, heraf mindst 1 usprøjtet
1 bundt bredbladet persille 
1 bundt timian 
1 bundt mynte 
1 bundt basilikum
1 bundt koriander 
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
2 dl yoghurt naturel
1 dl piskefløde 
1 kugle frisk mozzarella   
60 g parmesan
3 æg 
65 g smør 
2½ dl god mayonnaise 
1 pakke friske lasagneplader
3 dl couscous
1 dåse hakkede tomater
100 g tørrede figner
50 g hasselnødder
3 tsk. tørret oregano 
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. spidskommen
2 spsk. tørrede chiliflager
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
50 g brødkrummer (af daggammelt hvedebrød)
sojasauce
rapsolie
solsikkeolie
olivenolie
hvid balsamicoeddike
eddike
salt og friskkværnet peber 
1 spsk. rørsukker 
8 tynde træspyd