Hovedretter

Pizza med grønkål

Ugens torsdagsopskrift er pizza med grønkål. Få opskriften her

Pizza med grønkål til 2-3 personer (30 min)

Grønkål har kort sæson, så husk at bruge den sunde kål, mens den er til at få fat på, og få masser af vitamin B og C, folat og jern indenbords.

INGREDIENSER
1 rulle færdig fuldkornspizzadej
olivenolie til stegning
300 g champignoner
salt og friskkværnet peber
150 g frisk grønkål
1 knivspids chiliflager
revet skal af 1 usprøjtet citron
180 ricotta
50 g pecorino
 

Opskrift - sådan laver du pizza med grønkål

 
Opvarm ovnen til 200°. Læg pizzadejen på en bageplade med bagepapir. Rens champignonerne, og skær dem i skiver. Skyl grønkålen, og skær den i strimler (fjern de grove stilke). Steg champignonerne i olie på en pande. Krydr med salt og peber. Sluk for varmen, og vend grønkål, chiliflager og revet citronskal sammen med champignonerne på panden. Smør ricotta på pizzadejen i et jævnt lag, og fordel grøntsagerne fra panden ovenpå. Bag pizzaen i ovnen i ca. 15 minutter, til bunden er sprød. Tag pizzaen ud af ovnen, drys med friskrevet pecorino, og servér straks.
 

UGENS ANDRE OPSKRIFTER

Thai-okse-salat med mandler og chilidressing - Få opskriften her

Kyllingesticks og broccolisalat med sennepsdressing - Få opskriften her

Ristet torsk med quinoasalat - Få opskriften her

Laks med edamamebønner og misodressing - Få opskriften her