Hovedretter

Madplan til hele ugen - uge 30

Denne uges madplan byder bl.a. på ristet havtaskekæber med lynsyltede tomater, majspandekager med giacamole og kalveruller med citron. Få opskrifterne og indkøbslisten her

Denne uges madplan byder på:

MANDAG: Kyllingebryst med grov sennepssauce - få opskriften her

TIRSDAG: Ristede havtaskekæber med lynsyltede tomater - få opskriften her

ONSDAG: Majspandekager med guacamole og gris - få opskriften her

TORSDAG: Græskar-kikærte-curry - få opskriften her

FREDAG: Kalveruller med citron og oregang - få opskriften her

INDKØBSLISTE

FRUGT OG GRØNT:
2-3 økocitroner
4 limefrugter
2-3 grønne chilipebre
ingefær
blandet salat
1 hjertesalat
1 radicchiosalat
oregano
koriander
3 modne avocadoer
1 majskolbe
300 g små tomater (gerne på stilk)
3-4 babyfennikler eller 1 stor
1 butternutsquash
kartofler

KOLONIALVARER:
gurkemeje
majsmel
bagepulver
1 lille dåse kokosmælk (200 g)
brune sennepsfrø
fennikelfrø
kikærter (kogte)
dijonsennep
grov sennep
god karry

KØL OG FRYS:
2 kyllingebryster
300 g svinekød i strimler
2-4 tynde kalveschnitzler
fløde

KØB HOS FISKEHANDLEREN (ELLER SUPERMARKEDET) TIRSDAG:
4 havtaskekæber

TJEK DESUDEN AT DU HAR:
olie til stegning
olivenolie
salt, peber, sukker
hel sort peber
mild eddike
æbleeddike
1 æg
2 løg
1 rødløg
5 fed hvidløg
honning
tørret oregano
smør
evt. grøntsagsbouillon
evt. fuldkornsris