Hovedretter

Madplan: Sushi-skål, tomatsuppe og musaka

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have sushi-skål med avocadoris, italiensk tomatsuppe med kylling og mascarponecreme og mellemøstlig musaka med aubergine. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

 

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

 

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Sushi-skål med avocadoris - Få opskriften her

Tirsdag: Galette med søde kartofler - Få opskriften her

Onsdag: Pasta med chorizo og tomater - Få opskriften her

Torsdag: Italiensk tomatsuppe med kylling og mascarponecreme - Få opskriften her

Fredag: Mellemøstlig musaka med aubergine - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK
400 g hakket lammekød
4 kyllingebrystfileter
200 g tørret chorizo
300 g røget laks
 
FRUGT OG GRØNT
200 g søde kartofler
¼ frisk rødkål
3 løg
12 fed hvidløg
1 bundt forårsløg
4 auberginer
1 agurk
50 g rucola
2 modne avocadoer
4 spsk. syltet ingefær
3 limefrugter
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld bredbladet persille
1½ potte frisk koriander
½ potte frisk rosmarin
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL
3 æg
150 g feta
120 g parmesan
250 g mascarpone
1 dl piskefløde
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
4 skiver groft brød
4 pitabrød
30 g pinjekerner
5 dåser hakkede tomater
2 spsk. koncentreret tomatpuré
1 dl lys tahin
500 g penne (pastarør)
3 dl brune ris
250 g finvalsede havregryn + en smule til pynt
2 ark tørret noritang
2 spsk. rødvinseddike
3 dl grøntsagsbouillon
1 dl oksebouillon
1 tsk. bagepulver
200 g edamamebønner uden bælg, fra frost
½ spsk. tørret oregano
½ spsk. tørret basilikum
1 tsk. stødt kanel
1 tsk. stødt allehånde
½ tsk. friskrevet muskatnød
½ tsk. røget paprika
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE
salt og friskkværnet peber
olivenolie