madplan
Hovedretter

Madplan: Suppe, tærte og hakkebøffer

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have blomkålssuppe med pinjekerner og sprøde grønkålschips, grønkålstærte med laks, porre og bacon og hakkebøffer i rød peberfrugtsauce med persille og salatost. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

 

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Blomkålssuppe med pinjekerner og sprøde grønkålschips - Få opskriften her

Tirsdag: Farserede porrer og bagte gulerødder med brunet smør - Få opskriften her

Onsdag: Grønkålstærte med laks, porrer og bacon - Få opskriften her

Torsdag: Hakkebøffer i rød peberfrugtsauce med persille og salatost - Få opskriften her

Fredag: Gratinerede spinatpandekager med krydret kylling - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUG

KØD OG FISK:
500 g hakket svinekød 3-7 %
250 g bacon i tern
2 laksefileter (225 g)
600 g hakket oksekød
450 g kyllingebrystfilet
 
FRUGT OG GRØNT:
1 stor bagekartoffel
800 g små kartofler
800 g gulerødder
4 løg
4 porrer
1 blomkål (ca. 400 g)
2 røde peberfrugter
1 grøn peberfrugt
1 pose friskhakket grønkål (1 pose)
75 g frisk spinat
2 modne avocadoer
1 frisk rød chili
¼ citron
2 bundter persille
1 potte frisk koriander
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
7 æg
1,3 l (sød)mælk
2½ dl madlavningsfløde 18 %
125 g smør
400 g hytteost
100 g revet cheddar
200 g salatost i tern
5 dl hvedemel
1 dl speltmel
1 tsk. sukker
4 dl fuldkornsris
8 dl grøntsagsbouillon
50 g pinjekerner
1 groft fuldkornsbrød
rasp til panering
100 g hasselnødder
2 spsk. grov sennep
1 lille dåse koncentreret tomatpuré (70 g)
1 lille dåse majs (140 g)
1 tsk. tørret rosmarin
1 spsk. paprika
1 tsk. røget paprika
1½ tsk. knust spidskommen
1 tsk. stødt koriander
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
olivenolie og smør til stegning
salt og friskkværnet peber