madplan
Hovedretter

Madplan: Linsesalat, gnocchi og marokkansk gryderet

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg, gnocchi med svampe og bacon og marokkansk gryderet med oksekød. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Lun linsesalat med bagte rødbeder og karamelliserede rødløg - Få opskriften her

Tirsdag: Fiskeboller i karry - Få opskriften her

Onsdag: Gnocchi med svampe og bacon - Få opskriften her

Torsdag: Pestofyldt kylling med asparges og kartoffelbåde - Få opskriften her

Fredag: Marokkansk gryderet med oksekød - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
500 g skært oksekød
4 kyllingebrystfileter
400 g torskefilet
150 g god bacon i tern
8 skiver serranoskinke
 
FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
5 store gulerødder
1 kg rødbeder
125 g rucola
1 rødløg
3 løg
5 fed hvidløg
2 cm frisk ingefær
125 g grønne bønner
250 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g kejserhatte
1 moden mango
½ citron
1 håndfuld ærteskud
2 håndfulde frisk rosmarin
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk mynte
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
1 æg
150 g feta
75 g parmesan
100 g flødeost naturel
2 spsk. smør til stegning
2 dl yoghurt naturel 3,5 %
500 g gnocchi
140 g koncentreret tomatpuré
2 dåser hakkede tomater
¾ l grøntsagsbouillon
1 dl rosiner
175 g aioli
4 dl quinoa
4 dl tørrede belugalinser
4 dl basmatiris (gerne fuldkorn)
2 dl saltede mandler
1 spsk. balsamicoeddike
1 tsk. ahornsirup
4 spsk. majsstivelse
2 dl hønsebouillon
1 dl grøn pesto
2 dåser kokosmælk
1 håndfuld ristede cashewnødder
2 dl ærter fra frost (optøede)
1 dl hvidvin
1 spsk. karry
2 tsk. stødt koriander
1 tsk. røget paprika
1 tsk. stødt kanel
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
olivenolie
salt og peber
tandstikkere af træ