Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.
Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.
Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her
Mandag: Kyllingepie med porrer, gulerødder og ærter – få opskriften her
Tirsdag: Koteletter med spinatsalat og grov kartoffelmos med ricotta – få opskriften her
Onsdag: Hakkebøffer med linsesalat og rødbedetzatziki – få opskriften her
Torsdag: Teriyakilaks og sort rissalat med rødkål og avocado – få opskriften her
Fredag: Bagte søde kartofler med spinat, kikærter og tahindressing – få opskriften her
TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE
KØD OG FISK:
4 svinekoteletter, gerne med ben
600 g kyllingebrystfileter
150 g bacontern
600 g hakket oksekød
1 lakseside (ca. 650 g)
FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
8 søde kartofler (ca. 1,2 kg)
300 g rødbeder
400 g rødkål
4 porrer
2 løg
1 rødløg
175 g gulerødder
300 g frisk babyspinat
1 moden avocado
1 granatæble
3 æbler
2 usprøjtede citroner
1 stykke frisk peberrod
1 bundt bredbladet persille
2 spsk. friskhakket timian
Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her
FERSKVARER OG KOLONIAL:
50 g smør
2 dl sødmælk
2 dl piskefløde
300 g græsk yoghurt 10 %
100 g ricotta
1 æg
100 g ærter fra frost
½ rulle fersk butterdej (ca. 150 g)
50 g soltørrede tranebær
100 g valnødder
40 g pinjekerner
2 spsk. sesamfrø
1 dåse kogte grønne linser
1 dåse kogte kikærter
200 g sorte fuldkornsris
2 spsk. tahin
3 spsk. teriyaki-sauce
1 l god hønsebouillon
Evt. godt brød
DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Olivenolie
Balsamicoeddike
Dijonsennep
Flydende honning
Hvedemel
Stødt spidskommen
Tørrede chiliflager