Hovedretter

Madplan: Koteletter med kartoffelmos, bagte søde kartofler med spinat og hakkebøffer med linsesalat

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have koteletter med spinatsalat og grov kartoffelmos med ricotta, bagte søde kartofler med spinat, kikærter og tahindressing og hakkebøffer med linsesalat og rødbedetzatziki. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her.

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Kyllingepie med porrer, gulerødder og ærter – få opskriften her

Tirsdag: Koteletter med spinatsalat og grov kartoffelmos med ricotta – få opskriften her

Onsdag: Hakkebøffer med linsesalat og rødbedetzatziki – få opskriften her

Torsdag: Teriyakilaks og sort rissalat med rødkål og avocado – få opskriften her

Fredag: Bagte søde kartofler med spinat, kikærter og tahindressing – få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
4 svinekoteletter, gerne med ben
600 g kyllingebrystfileter
150 g bacontern
600 g hakket oksekød
1 lakseside (ca. 650 g)

FRUGT OG GRØNT:
1 kg kartofler
8 søde kartofler (ca. 1,2 kg)
300 g rødbeder
400 g rødkål
4 porrer
2 løg
1 rødløg
175 g gulerødder
300 g frisk babyspinat
1 moden avocado
1 granatæble
3 æbler
2 usprøjtede citroner
1 stykke frisk peberrod
1 bundt bredbladet persille
2 spsk. friskhakket timian

Få 8 numre af femina fra kun 229 kr - ingen binding! Få vores tilbud her

FERSKVARER OG KOLONIAL:
50 g smør
2 dl sødmælk
2 dl piskefløde
300 g græsk yoghurt 10 %
100 g ricotta
1 æg
100 g ærter fra frost
½ rulle fersk butterdej (ca. 150 g)
50 g soltørrede tranebær
100 g valnødder
40 g pinjekerner
2 spsk. sesamfrø
1 dåse kogte grønne linser
1 dåse kogte kikærter
200 g sorte fuldkornsris
2 spsk. tahin
3 spsk. teriyaki-sauce
1 l god hønsebouillon
Evt. godt brød

DU SKAL OGSÅ BRUGE:
Salt og peber
Olivenolie
Balsamicoeddike
Dijonsennep
Flydende honning
Hvedemel
Stødt spidskommen
Tørrede chiliflager