Hovedretter

Madplan: Hummerhotdogs, suppe og oksemørbrad

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have hummerhotdogs med sprødt grønt, gulerodsrisotto med parmesan og timian og oksemørbrad med salviesmør og saltbagte nye kartofler. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Hummerhotdogs med sprødt grønt - Få opskriften her

Tirsdag: Minestronesuppe med kødboller - Få opskriften her

Onsdag: Indiske kikærtepandekager med krydret kylling og raita - Få opskriften her

Torsdag: Gulerodsrisotto med parmesan og timian - Få opskriften her

Fredag: Oksemørbrad med salviesmør og saltbagte nye kartofler - Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK:
800 g oksemørbrad
300 g jomfruhummerhaler (fra frost)
200 g hakket kalvekød
200 g hakket svinekød
500 g kylling i strimler
 
FRUGT OG GRØNT:
6 fed hvidløg
1 løg
3 rødløg
1 porre
1,2 kg gulerødder
1,2 kg nye kartofler
1 bundt grønne asparges
1 stilk bladselleri
1½ agurk
1 squash
500 g friske ærter i bælg 
100 g frisk spinat
125 g blandet grøn salat
1 icebergsalat
2 citroner
1 limefrugt
3 cm frisk ingefær
1 håndfuld frisk basilikum
1 håndfuld frisk koriander
1 bundt frisk mynte
1 håndfuld frisk timian
1 håndfuld frisk salvie
1 håndfuld frisk dild
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL: 
2 dl græsk yoghurt 10 %
2 dl græsk yoghurt 2 %
200 g smør
1 æg
110 g parmesan
1 dl god mayonnaise
1½ l kalvebouillon
1 l hønsebouillon
1 dåse butterbeans
3 dl kikærtemel
4 dl risottoris
8 pølsebrød
2 dl hvidvin
2 tsk. tørret basilikum
1½ spsk. stødt gurkemeje
2 spsk. garam masala
1 tsk. hvidløgspulver
1 tsk. stødt spidskommen
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
olivenolie
1 spsk. smør til stegning
2 spsk. flagesalt