madplan
Hovedretter

Madplan: Crepes, æggekage og caprese-pastasalat

Synes du også, at det er lidt besværligt at planlægge ugens madlavning? Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. I denne uge skal du bl.a. have boghvedecrepes med røget hellefisk og sommergrønt, æggekage med kartofler og serranoskinke og bagt caprese-pastasalat med kylling. Få alle opskrifterne og en indkøbsliste her

Med en madplan bliver det let og overskueligt at servere skøn mad for hele familien. Og sammen med feminas madplan får du også en fiks og færdig indkøbsliste.

Her får du fem nemme og lækre opskrifter, som giver dig god mad på bordet hver dag ugen igennem.

Gør hverdagen lettere med en madplan – se flere madplaner her

Vi har gjort alt forarbejdet for dig og serverer her en færdig madplan. Få 5 nemme opskrifter her

Mandag: Boghvedecrepes med røget hellefisk og sommergrønt – Få opskriften her

Tirsdag: Æggekage med kartofler og serranoskinke – Få opskriften her

Onsdag: Bagt caprese-pastasalat med kylling – Få opskriften her

Torsdag: Pitapizza med pesto og artiskokhjerter – Få opskriften her

Fredag: Italiensk tomatgryde med kødboller og ostebrød – Få opskriften her

 

TIL DENNE UGES MADPLAN SKAL DU BRUGE

KØD OG FISK: 
125 g hakket oksekød
60 g serranoskinke
500 g kylling i strimler
200 g røget hellefisk
 
FRUGT OG GRØNT:
200 g nye kartofler
2 små løg
3 fed hvidløg
1 bundt radiser
1 bundt grønne asparges
125 g grønne bønner
500 g cherrytomater
1 squash
1 frillicesalat
100 g rucola
1 citron
1 håndfuld frisk oregano
1 håndfuld frisk basilikum
 
KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt
 
FERSKVARER OG KOLONIAL:
9 æg
4 dl mælk
1 spsk. smør
6 spsk. cremefraiche 18 %
150 g parmesan
4 friske mozzarellakugler 
2 dåser hakkede tomater
1 dåse butterbeans
140 g koncentreret tomatpuré
2½ dl hønsebouillon
1 ciabattabrød
2 dl boghvedemel
50 g soltørrede tomater
½ spsk. hvidvinseddike
1 spsk. balsamicoglace
140 g grøn pesto
30 g pinjekerner
190 g artiskokhjerter i olie
400 g pastaskruer
4 skiver rugbrød
6 pitabrød
 
DU SKAL OGSÅ BRUGE: 
salt og peber
smør og olivenolie til stegning
2 spsk. tørret oregano
2 spsk. tørret basilikum