Hovedretter
Æggekage med grøntsager og bresaola
Giv den klassiske æggekage et sommerligt tvist med grønne asparges og nye kartofler. Her får du opskriften på æggekage med grøntsager og bresaola
Torsdag, 15. juni 2017 - 7:17 - af Emma Martiny, Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Æggekage med grøntsager og bresaola
Tid: 20 minutter. Ovntid: 20 minutter
Antal personer: 4
DET SKAL DU BRUGE
200 g nye kartofler
1 bundt grønne asparges
6 æg
1 dl mælk
salt og friskkværnet peber
150 g frisk spinat
smør til stegning
TIL SERVERING
100 g bresaola
½ bundt purløg
4-8 skiver rugbrød
Opskrift - sådan laver du æggekage med grøntsager og bresaola
Kog kartoflerne i 10-15 minutter i letsaltet vand, til du netop kan stikke en gaffel gennem, og skær dem derefter i halve. Skyl aspargesene, og knæk bunden af dem. Tænd ovnen på 175°. Pisk æg og mælk sammen, og krydr med salt og peber. Skyl spinaten, og steg den i en smule smør på en pande, indtil den falder sammen. Vend den i æggemassen, og hæld æggemassen på panden. Fordel kartofler og asparges over. Sæt panden i ovnen i ca. 20 minutter, indtil æggemassen er fast. Fordel derefter bresaola og finthakket purløg over æggekagen, og servér med ristet rugbrød.