https://imgix.femina.dk/media/websites/femina-dot-dk/website/mad/ugens-madplan/2013/05/1318-madplan/1318-mad-onsdag-copy.jpg
Mad

Hot svin i wrap

2. maj 2013
af Louisa Lorang
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hot svin i wrap. Få opskriften her

Se det her er simpel, spicy hverdagsmad, som jeg elsker!

Hot svin i wrap til 2 personer (30 min.)

Ingredienser:
300 g svinekød i terninger
½ dl brun farin
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. stærk paprika
2 tsk. salt
1 tsk. knust spidskommen
¼-1 tsk. cayennepeber
efter smag
olie til stegning

Endvidere:
4-6 lune wraps
½ spidskål i strimler
2 avokadoer i skiver
græsk yoghurt

Opskrift - Sådan laver du hot svin i wrap:

1. Kom svinekødet i en pose med farin, oregano, paprika, salt, spidskommen og cayennepeber. Gnid krydderblandingen godt ind i kødet. Steg kødet i lidt olie på en varm pande. Justér varmen lidt ned efter kort tid, så sukkeret i krydringen ikke brænder.

2. Fyld lune wraps med spidskål, avokado og kød, og servér straks wrap med yoghurt til og masser af servietter.

TIP: Retten er også skøn med kylling i stedet for svin.

Læs også