Mad
13. september 2012Hofdessert
Opskrift: En bid af denne kongelige dessert sætter prikken over i'et på en god middag
Af: Beagle Iuel-Brockdorff

Foto: Bjørn Jakobsen
Hofdessert
Ingredienser
(Til 2 pers.)
6 mellemstore marengs
125 g brombær
1 spsk sirup
¾ dl piskefløde
Chokoladesauce:
100 g mørk chokolade
1 spsk sirup
¾ dl piskefløde
Fremgangsmåde
Gammel dansk klassiker i ny version:
Læg marengsene på et lille fad.
Tag 6-8 brombær fra og blend resten med siruppen.
Pisk fløden.
Smelt chokoladen forsigtigt og rør sirup og fløde i.
Fordel flødeskum over marengsene og hæld brombærmos og chokoladesauce over. Servér straks.
LÆS MERE: En anden kongelig dessert, er de små vidunderlige macarons - prøv dem. Se opskriften her
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst.