Mad
17. marts 2017Hjemmelavet chokoladepålæg
Chokolade, hasselnødder og en smule salt er alt, hvad der skal til for selv at lave det lækreste chokoladesmørepålæg. Her får du opskriften på hjemmelavet chokoladepålæg
Af: Emma Martiny
Foto: Nina Malling,skovdalnordic.com
Hjemmelavet chokoladepålæg
Tid: 15 minutter Mængde: 1 glas DET SKAL DU BRUGE 300 g hasselnøddekerner 100 g lys eller mørk chokolade 1 nip salt PRØV OGSÅ: Et godt alternativ til hjemmelavet chokoladepålæg kan være dejlig hjemmelavet marmelade. Få 3 gode opskrifter herOpskrift - sådan laver du hjemmelavet chokoladepålæg
Rist hasselnødderne på en tør pande, til hinderne løsner sig. Gnid hasselnødderne mod hinanden i et rent viskestykke, så hinderne skilles fra nødderne og kan kasseres (sidder der en smule skal tilbage, gør det ingenting). Blend nødderne i en foodprocessor, indtil du får en helt glat, cremet nøddesmør. Tilsæt grofthakket chokolade og salt, og blend igen, indtil chokoladen smelter, og cremen er jævn. Hæld blandingen i et skoldet syltetøjsglas, og stil den koldt og mørkt. TIP: Lys chokolade giver den mest autentiske Nutella-smag. PRØV OGSÅ: Varm chokolade med kanel