Mad
17. juli 2012

Hindbærgrød med is og knas

Frisk og dejlig hindbærgrød lige til solen, se opskriften her
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/sondag/2012/07/29/madsag-hindbaer/6-hindbaer612x325.jpg

foto: Bjørn Jakobsen

Dessert: Hindbærgrød (Tid: 20 min)

Ingredienser
500 g hindbær, evt. fra frost
150 g sukker
½ dl vand
1½ tsk vaniljesukker
1½ spsk kartoffelmel
4 kugler vaniljeis

Fremgangsmåde
Varm hindbær, sukker og vand op i en gryde i ca. 10 min., til bærrene er kogt ud.

Rør kartoffelmelet ud i en skål med ½ dl varm hindbærvæske og vend det med resten af hindbærgrøden og vaniljesukker. Lad grøden køle af og sæt den på køl indtil servering.

Servér den kolde hindbærgrød med vaniljeis og drys med knasende drys.

LÆS MERE: Vil du have flere friske opskrfiter med hindbær? Så finder du mere inspiration til at få hindbær på menuen her

Pynt: Knasende drys

Ingredienser
½ dl valnødder
3 små marengskys
2 spsk frysetørret hindbær
1 spsk ymerdrys
1 spsk sukker

Fremgangsmåde
Hak valnødderne og knus marengskyssene. Rist det let på panden i et par min. med de øvrige ingredienser. Opbevares i en lufttæt beholder i et par dage.

Er du vild med desserter?
En ny gruppe for dessert-elskere har set dagens lys på facebook. I facebook-gruppen "Jeg elsker dessert" bliver du fodret med skønne og anderledes dessert-opskrifter, og kan få gode tips fra ligesindede med en sød tand. Se mere på www.facebok.com/jegelskerdessert eller vær med i gruppen lige HER.

Læs også