Mad

Hakkebøffer med sellerislaw

af Louisa Lorang 24. november 2011
Foto: Anders Schønnemann
Ugens onsdagsopskrift er hakkebøffer med sellerislaw. Få opskriften her

Nem hverdagsmad, og den sprøde sellerislaw er skøn. Har du ikke tid til at skære grøntsagerne i julienne, kan du rive dem groft.3 løgolie til stegningsaltSELLERISLAW:1 dl drænet yoghurt1 tsk. dijonsennep½ tsk. sukker1 spsk. æbleeddike¼ knoldselleri i julienne1 æble i julienne½ bundt bredbladet persille, plukket ENDVIDERE:300 g hakket oksekødolie til stegningsalt og peber TILBEHØR:kogte kartoflerSnit løgene i tynde både, og steg dem i lidt olie på en middelvarm pande. Lad løgene stege stille og roligt i 10-15 minutter, til de er gyldne og bløde. Smag dem til med salt.Rør yoghurten med sennep, sukker og eddike. Vend æble og selleri med yoghurtdressingen. Vend persillen i lige inden servering.Form kødet til bøffer, og steg dem i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber.Anret hakkebøfferne toppet med løg, og servér straks med slaw og kartofler.TIP: Slawen passer også super godt til fisk. Spar 10-15 minutters tilberedningstid torsdag ved at koge ekstra kartofler i dag.Opskriften er til 2 personer.Få indkøbslisten til hele ugen herUGENS ANDRE OPSKRIFTER