
Hakkebøffer med sellerislaw
24. november 2011Nem hverdagsmad, og den sprøde sellerislaw er skøn. Har du ikke tid til at skære grøntsagerne i julienne, kan du rive dem groft.
3 løg
olie til stegning
salt
SELLERISLAW:
1 dl drænet yoghurt
1 tsk. dijonsennep
½ tsk. sukker
1 spsk. æbleeddike
¼ knoldselleri i julienne
1 æble i julienne
½ bundt bredbladet persille, plukket
ENDVIDERE:
300 g hakket oksekød
olie til stegning
salt og peber
TILBEHØR:
kogte kartofler
Snit løgene i tynde både, og steg dem i lidt olie på en middelvarm pande. Lad løgene stege stille og roligt i 10-15 minutter, til de er gyldne og bløde. Smag dem til med salt.
Rør yoghurten med sennep, sukker og eddike. Vend æble og selleri med yoghurtdressingen. Vend persillen i lige inden servering.
Form kødet til bøffer, og steg dem i olie på en varm pande, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber.
Anret hakkebøfferne toppet med løg, og servér straks med slaw og kartofler.
TIP: Slawen passer også super godt til fisk. Spar 10-15 minutters tilberedningstid torsdag ved at koge ekstra kartofler i dag.
Opskriften er til 2 personer.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER



