Mad
2. november 2010Gulerods-cupcakes
Lækre, saftige cupcakes med gulerod og flødeostglasur
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
Foto: Bjørn Jakobsen
Ca. 12 stk.
2 æg
100 g mørk råsukker
1 dl mild olie eller citronolie (F.eks. fra www.lehnsgaard.dk)
50 g kokosmel
200 g revne gulerødder
2 spsk rugmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk revet muskatnød
Prøv også
Fedtfattig gulerodskage med flødeostecreme Grunddej til muffins/cupcakes Cupcakes
Glasur:
100 g flødeost
50 g blødt smør
50 g flormelis
Pynt:
Et drys muskat
Limeskiver
Pisk æg og sukker sammen.
Bland hvede-, rug-, og kokosmel sammen med bagepulver og krydderier.
Tilsæt det sammen med de revne gulerødder.
Rør dejen hurtigt sammen og fordel i muffinformene.
Bag ved 200 grader i ca. 30 min.
Pisk glasuren sammen og hæld på de kolde kager.
Drys med muskat og pynt med en lille skive lime.