Mad
2. november 2010

Gulerods-cupcakes

Lækre, saftige cupcakes med gulerod og flødeostglasur
Af: Beagle Iuel-Brockdorff
https://imgix.femina.dk/media/a502571dd5b14d5391ef6fe7e70442c3.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

Ca. 12 stk.

2 æg
100 g mørk råsukker
1 dl mild olie eller citronolie (F.eks. fra www.lehnsgaard.dk)
50 g kokosmel
200 g revne gulerødder
2 spsk rugmel
100 g hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk stødt kanel
½ tsk revet muskatnød

Prøv også

Fedtfattig gulerodskage med flødeostecreme Grunddej til muffins/
cupcakes
Cupcakes

Glasur:
100 g flødeost
50 g blødt smør
50 g flormelis

Pynt:
Et drys muskat
Limeskiver

Pisk æg og sukker sammen.

Bland hvede-, rug-, og kokosmel sammen med bagepulver og krydderier.

Tilsæt det sammen med de revne gulerødder.

Rør dejen hurtigt sammen og fordel i muffinformene.

Bag ved 200 grader i ca. 30 min.

Pisk glasuren sammen og hæld på de kolde kager.

Drys med muskat og pynt med en lille skive lime.

Læs også