Mad
10. august 2015

Grillet kammusling-carpaccio

Grill din forret - her kammuslingerne
Af: Julie Hey
https://imgix.femina.dk/media/article/muslinger.jpg

Foto: Bjørn Jakobsen

TID: 20 MIN.

Ingredienser:

18 store kammuslinger

1½ spsk olivenolie

Salt, peber

2 små skalotteløg

1 rød snackpeber

½ bdt. persille

2 lime, økologiske

Evt. brød

Fremgangsmåde:

Vend kammuslingerne med olivenolie, salt og peber i en skål.

Pil og hak løgene fint.

Rens snackpeberen og skær den i fine små terninger.

Hak persillen fint. Vend det hele sammen i en skål og tilsæt 2 tsk revet limeskal samt salt og peber.

Grill kammuslingerne kort på alle sider, så de får fine grillstriber og netop er gennemstegte. De må stadig gerne være bløde, når du trykker på dem.

Skær dem i tynde skiver og anret dem på et fad. Dryp med limesaft og pynt med drysset og evt. limebåde. Server med grillet brød eller grøn salat.

Læs også