Granolabar
Foto: Bjørn Jakobsen
Granolabar (Tid: 30 min. + afkøling)
Ingredienser
(til 8 stk.)
2½ dl müsli
20 g mandler, pecan- og hasselnødder eller græskarkerner
60 g tørret frugt f.eks. blåbær, kirsebær og tranebær
75 g rørsukker
60 g honning
25 g smør
LÆS MERE: Ønsker du inspiration til flere sunde og "søde" snacks? Se flere opskrifter her
Fremgangsmåde
1. Bland müslien med grofthakkede nødder og mandler, tørret frugt samt rørsukker.
2. Rør honning og smeltet smør i blandingen og bland det hele godt.
3. Kom blandingen i en lille foliebakke beklædt med bagepapir, ca. 10x15 cm, og tryk det godt sammen.
4. Bag granolabaren i 12-14 min. ved 175 grader og sæt den til afkøling.
5. Skær baren i 8 mindre stykker og servér dem som en sund lille snack, når den søde sult melder sig.
Energi pr. stk.: 170 kcal.
Fordelt på: protein 6%,
kulhydrat 64%, fedt 30%
Hvad synes du om denne opskrift?
Giv et antal stjerner oppe i hjørnet, eller skriv din kommentar nederst
.