Fyldte Porto Bello-svampe
foto: Pantherstock
4 personer
Det skal du bruge:
Ca. 800 g porto bello svampe
Fyld:
Stokken fra svampene
6 fed hvidløg
3-4 skalotteløg
2 spsk olivenolie
4 spsk sojasauce
1-2 spsk sherryeddike
2 tsk frisk rosmarin
7 spsk rasp
150 g fetaost
Salt og peber
Tilbehør:
500 g fuldkornspasta
2 spsk olivenolie
2 spsk citronsaft
Tilberedningstid: ca. 40 min. (men arbejdstiden er kort!)
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 230°.
2. Pluk stokken af svampene og hak dem groft. Er der ingen stok på svampene bruges en af svampene. Pres hvidløg og hak skalotteløg groft.
3. Varm olien på panden og steg portobellostokke, hvidløg og skalotteløg et par minutter. Hæld sojasauce og sherryeddike over lad det koge lidt ind.
4. Fjern panden fra varmen, kom finthakket rosmarin, rasp og smuldret fetaost på. Drys med lidt salt og peber.
5. Fordel fyldet på svampene og stil dem på en bageplade med bagepapir. Stil bagepladen på midterste ribbe og bag svampene ca. 14 minutter.
6. Kog pastaen i rigeligt vand med 1 tsk salt i 10 min. Pisk olie og citronsaft sammen og vend det i den kogte pasta.
7. Spis svampene med pasta til.
Næringsindhold pr. person:
Energi: 2916 KJ (697Kcal)
Energy (KJ) Energy (kcal) Energi (%)
Protein 496 119 17
Kulhydrat 1487 355 51
Fedt 933 223 32
Få opskriften og alle de friske råvarer leveret til døren fra RetNemt.dk. Læs mere om madplaner og måltidskasser.