Forretter

Morgengrød

af Louisa Lorang og Birgitte Nymann 12. januar 2011
Få opskriften på morgengrød her

DET SKAL DU BRUGE: 1 dl perlespelt½ dl havregryn2½ dl mandelmælk(færdigkøbt eller madkort 52)3 dl vand1 knsp. saltENDVIDERE: 200 g blandede bærlidt ahornsirupSÅDAN GØR DU:Skyl perlespelten, og kom den i en gryde med havregryn, mandelmælk, vand og salt. Lad det koge op under omrøring, og lad det simre under låg i ca. 20 minutter, eller til speltener mør. Rør jævnligt undervejs. Servér straks med bær og sirup.TIP: Perlespelt fås i større supermarkeder. Ønsker du en friskere grød, kan du vælge æblemost i stedet for mandelmælk.FEMINAs madkort 2010 er udarbejdet med henblik på et sundere og slankere liv. Bag opskrifterne og konceptet står Danmarks nye stjernekok og kogebogsforfatter, Louisa Lorang, samt sundheds- og slankeekspert Birgitte Nymann. KLIK HER FOR AT FÅ EN UDFØRLIG 5-UGERS SUND-OG-SLANK-MADPLAN MED OPSKRIFTERNE FRA MADKORTENERELEVANTE LINKS

Løbeskole