
Grillet kammusling-carpaccio

Foto: Bjørn Jakobsen
TID: 20 MIN.
Ingredienser:
18 store kammuslinger
1½ spsk olivenolie
Salt, peber
2 små skalotteløg
1 rød snackpeber
½ bdt. persille
2 lime, økologiske
Evt. brød
Fremgangsmåde:
Vend kammuslingerne med olivenolie, salt og peber i en skål.
Pil og hak løgene fint.
Rens snackpeberen og skær den i fine små terninger.
Hak persillen fint. Vend det hele sammen i en skål og tilsæt 2 tsk revet limeskal samt salt og peber.
Grill kammuslingerne kort på alle sider, så de får fine grillstriber og netop er gennemstegte. De må stadig gerne være bløde, når du trykker på dem.
Skær dem i tynde skiver og anret dem på et fad. Dryp med limesaft og pynt med drysset og evt. limebåde. Server med grillet brød eller grøn salat.
11 opskrifter på lækre forretter

Udvalgt indhold

Da Sofie mødte op til sin fertilitetsbehandling, fik hun en chokerende besked: "Jeg tror aldrig, jeg har været så vred før"

Her er spørgsmålene der afgør, om du stadig er forelsket
