
Bruschetta med krebsehaler

Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret
Bruschetta med krebsehaler
TID: 15 min.
2 fed hvidløg
1 flute
2 stilke bladselleri
2 spsk bredbladet persille
1 dl mayonnaise
2 tsk citronsaft
1 tsk dijonsennep
En anelse øko-citronskræl
Paprika
500 g krebsehaler
Fremgangsmåde:
Tænd for ovngrillen.
Bland smør med presset hvidløg.
Skær brødet i tynde skiver og kom
hvidløgssmør på.
Grill brødene et par min.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Hak bladeselleri og persille fint.
Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,
citronskræl og et drys paprika.
Rør krebsehaleri til sidst.
Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.
Inden servering til avocadoshots smøres lidt
krebsehaleblanding på hvert stykke brød.
Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:
6 lækre retter
Kammuslingermed prosciutto
og tomatpestoKolde avocado-
shots
Bruschetta med
krebsehaler
Italiensk farseret
prochetta
Rucolasalat med
fennikel og
abrikosChokoladelag-
kage med
hindbær

Udvalgt indhold

Hun har fået ry for at være dronningen af comebacks. Og der er noget særligt, alle kan lære af hende

Mange tolker dette som et tegn på, at han vil noget mere, men det er ikke altid tilfældet
