https://imgix.femina.dk/media/8376b245d9ce43e8bc684300fd5c5952.jpg
Mad

Bruschetta med krebsehaler

6. juli 2011
af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Bruschetta med krebsehaler
TID:
15 min.

Ingredienser:

2 fed hvidløg

1 flute

2 stilke bladselleri

2 spsk bredbladet persille

1 dl mayonnaise

2 tsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

En anelse øko-citronskræl

Paprika

500 g krebsehaler

Fremgangsmåde:

Tænd for ovngrillen.

Bland smør med presset hvidløg.

Skær brødet i tynde skiver og kom
hvidløgssmør på.

Grill brødene et par min.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Hak bladeselleri og persille fint.

Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,
citronskræl og et drys paprika.

Rør krebsehaleri til sidst.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Inden servering til avocadoshots smøres lidt
krebsehaleblanding på hvert stykke brød.

Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:

Læs også