Forretter

Bruschetta med krebsehaler

6. juli 2011
af Lynn Andersen
Foto: Bjørn Jakobsen
Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

Milde og cremede avocadoshots med sprøde brød er en fin starter eller forret

 

Bruschetta med krebsehalerTID: 15 min. 

Ingredienser:1 dl smør

2 fed hvidløg

1 flute

2 stilke bladselleri

2 spsk bredbladet persille

1 dl mayonnaise

2 tsk citronsaft

1 tsk dijonsennep

En anelse øko-citronskræl

Paprika

500 g krebsehaler

 

Fremgangsmåde:

Tænd for ovngrillen.

Bland smør med presset hvidløg.

Skær brødet i tynde skiver og komhvidløgssmør på.

Grill brødene et par min.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Hak bladeselleri og persille fint.

Bland med mayonnaise, citronsaft, sennep,citronskræl og et drys paprika.

Rør krebsehaleri til sidst.

Hertil kan du tilberede dagen i forvejen.

Inden servering til avocadoshots smøres lidtkrebsehaleblanding på hvert stykke brød.

 

Her får du 6 nemme og lækre opskrifter til en overdådig middag i haven:

 

6 lækre retter

Kammuslingermed prosciuttoog tomatpesto Kolde avocado-shots  Bruschetta medkrebsehaler  Italiensk farseretprochetta  Rucolasalat medfennikel ogabrikos Chokoladelag-kage medhindbær