
Fasanbryst og perlebygsalat

Foto: Martin Tanggaard
TID: 55 MIN.
Ingredienser:
1 dl perlebyg
Grøntsagsbouillon
2 porrer
2 gulerødder
½ knoldselleri
1 pastinak eller persillerod
1 lille løg
Smør + olivenolie
1-2 timiankviste
Salt, peber
2 spsk konc. tomatpuré
2 fasanbrystfileter
2 skiver parmaskinke
1½ dl vildtbouillon
½ dl piskefløde
Fremgangsmåde:
Kog perlebyggen i bouillon efter anvisning på pakken.
Varm ovnen op til 175 grader.
Skær grøntsagerne i skiver og terninger og rist dem på en sauterepande i 2 spsk olie i 4-5 min. Krydr med timian. Rør tomatpuré og 1½ dl grønsagsbouillon sammen og hæld i panden og lad det hele småsnurre under låg i ca. 10 min. Tag af varmen og lad det trække i 10-15 min. Smag til med salt og peber.
Vend drænet perlebyg i lige inden servering. Dup kødet tørt og krydr med salt og peber. Vikl parmaskinke om, og steg det i lige dele smør og olie ved middelvarme i ca. 3 min. på hver side. Kog panden af med vildtbouillon og fløde, kog det lidt ind, smag til og server til kødet og salaten.

Udvalgt indhold

”Tabubelagt” emne er vigtigt at tale med din ægtefælle om, før det er for sent

Det er sensommer i Lotte Buurs insektvenlige og frodige have på Samsø. Det betyder, at der er masser at spise
